Woodheart, Geelse meubelmakerij met een passie voor hout

Onze ervaring, op jouw maat gesneden

Als je op zoek bent naar een smaakvol vrijstaand meubel zoals een bijzondere kast, een op maat gemaakte dressoir of een originele tafel, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze passie voor houtbewerking zetten we jouw wensen om in zorgvuldig uitgewerkte stukken.Of je stijl nu eerder modern, klassiek of landelijk is, wij luisteren graag naar wat jij op zoek bent. Daarna werken we je ideeën tot in de puntjes uit.

Voor elk stuk hout een bewerking

Door onze kennis en ervaring zijn we op de hoogte van de specifieke karakteristieken van verschillende soorten hout en weten we hoe we die moeten bewerken. Wanneer een meubel technisch niet te maken is met enkel massief hout, dan werken we het ontwerp uit met behulp van modern plaatmateriaal, glas, metaal of steen. Er is heel veel mogelijk en voor wilde ideeën staan we absoluut open. Laat het ons weten!

Originele wensen, inventieve stukken

Originele en inventieve houtbewerkingen, dat is helemaal ons ding. Ben je op zoek naar een ruime zitbank, een mooie schuifdeur of een trap op maat? Dan horen we dat graag. Of wil je een nieuwe kast voor in je werkkamer, een badkamermeubel, nieuwe kastdeuren of een hele nieuwe keuken? Ook dat is allemaal mogelijk. Ons hart voor hout en onze inventieve aanpak zorgen ervoor dat jij originele stukken op maat in je huis kan verwelkomen.

Interieurinrichting